NEPLATNÁ DIN 10109:1991-09 1.9.1991 náhľad

DIN 10109:1991-09

Microbiological analysis of meat and meat products; determination of aerobic grown latic acid bacteria; spatula method (reference method).

Automaticky preložený názov:

Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov; stanovenie aeróbne pestovaných baktérií Latico; špachtle metóda (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.9.1991


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena39.40 bez DPH
39.40

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10109:1991-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.1991
Kód tovaru: NS-182151
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN 10109:1991-09 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung von aerob wachsenden Milchsäurebakterien; Spatelverfahren (Referenzverfahren).

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.