Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of aerobic grown latic acid bacteria - Spatula method.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov - Stanovenie aeróbnych pestovaných baktérií Latico kyselina - metóda špachtľou.
NORMA vydaná dňa 1.5.2016
Označenie normy: DIN 10109:2016-05
Dátum vydania normy: 1.5.2016
Kód tovaru: NS-636281
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von aerob wachsenden Milchsäurebakterien - Spatelverfahren.
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.