Norma DIN 10109:2016-05 1.5.2016 náhľad

DIN 10109:2016-05

Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of aerobic grown latic acid bacteria - Spatula method.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov - Stanovenie aeróbnych pestovaných baktérií Latico kyselina - metóda špachtľou.



NORMA vydaná dňa 1.5.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena54.50 bez DPH
54.50

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10109:2016-05
Dátum vydania normy: 1.5.2016
Kód tovaru: NS-636281
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy DIN 10109:2016-05 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von aerob wachsenden Milchsäurebakterien - Spatelverfahren.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.