NEPLATNÁ DIN 10050-5:1999-09 1.9.1999 náhľad

DIN 10050-5:1999-09

Testing of butter wrappers - Part 5: Determination of fat stability of the surface contacting the butter during continuous charge.

Automaticky preložený názov:

Testovanie masla obalov - Časť 5: Stanovenie tuku stability povrchu v styku s maslom pri trvalom poplatku.



NORMA vydaná dňa 1.9.1999


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena40.60 bez DPH
40.60

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10050-5:1999-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.1999
Kód tovaru: NS-182122
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN 10050-5:1999-09 :

Prüfung von Buttereinwicklern - Teil 5: Bestimmung der Fettbeständigkeit der der Butter anliegenden Seite bei Dauerbelastung.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.