Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Testing of butter wrappers - Part 5: Determination of fat stability of the surface contacting the butter during continuous charge.
Automaticky preložený názov:
Testovanie masla obalov - Časť 5: Stanovenie tuku stability povrchu v styku s maslom pri trvalom poplatku.
NORMA vydaná dňa 1.9.1999
Označenie normy: DIN 10050-5:1999-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.1999
Kód tovaru: NS-182122
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Prüfung von Buttereinwicklern - Teil 5: Bestimmung der Fettbeständigkeit der der Butter anliegenden Seite bei Dauerbelastung.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-26 (Počet položiek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.