ČSN ISO 7543-2 (580198)

Chilli papriky a oleoresiny chilli paprik - Stanovení celkového obsahu capsaicinoidů - Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie.

Automaticky preložený názov:

Chilli papriky a oleoresiny chilli paprík - Stanovenie celkového obsahu capsaicinoidů - Časť 2: Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.



NORMA vydaná dňa 1.1.1997


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena4.70 bez DPH
4.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 7543-2
Rozlišovací znak: 580198
Katalógové číslo: 20479
Dátum vydania normy: 1.1.1997
Kód tovaru: NS-180075
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ČSN ISO 7543-2 (580198):

Tato část normy ISO 7543 specifikuje metodu stanovení celkového obsahu capsaicinoidů v celých nebo mletých chilli paprikách (obvykle Capsicum frutescens L.) a v jejich extraktech (oleoresinech) vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií. Tento obsah se vypočítá z celkového obsahu capsaicinu, nordihydrocapsaicinu a dihydrocapsaicinu, vyjádřeného jako vanilylamid kyseliny nonylové, což je vybraná referenční látka. Tato metoda umožňuje separaci capsaicinu a vanilylamidu kyseliny nonylové.

POZNÁMKA 1 - Spektrofotometrická metoda je určena normou ISO 7543-1

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.