ČSN ISO 18593 (560626)

Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů pomocí kontaktních ploten a stěrů.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Horizontálna metóda špecifikujúci techniky vzorkovanie z povrchov pomocou kontaktných platní a sterov.



NORMA vydaná dňa 1.9.2006


Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.40 bez DPH
7.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 18593
Rozlišovací znak: 560626
Katalógové číslo: 76724
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2006
Kód tovaru: NS-178193
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.