NEPLATNÁ ČSN EN ISO 6887-4 1.4.2004 náhľad

ČSN EN ISO 6887-4 (560106)

Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky (Norma k přímému použití jako ČSN).

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Úprava analytických vzoriek , príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení - Časť 4 : Špecifické pokyny pre vzorky iné ako mlieko a mliečne výrobky , mäso a mäsové výrobky a ryby a rybie výrobky ( Norma na priame používanie ako STN ).



NORMA vydaná dňa 1.4.2004


Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.50 bez DPH
13.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 6887-4
Rozlišovací znak: 560106
Katalógové číslo: 69681
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.2004
Kód tovaru: NS-169120
Počet strán: 28
Približná hmotnosť: 84 g (0.19 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.