Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 3: Specifické pokyny pro vzorky ryb a rybích výrobků (Norma k přímému použití jako ČSN).
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravín a krmív - Úprava analytických vzoriek , príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení - Časť 3 : Špecifické pokyny pre vzorky rýb a rybích výrobkov ( Norma na priame používanie ako STN ).
NORMA vydaná dňa 1.4.2004
Označenie normy: ČSN EN ISO 6887-3
Rozlišovací znak: 560106
Katalógové číslo: 69682
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.2004
Kód tovaru: NS-169116
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-08 (Počet položiek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.