Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravín a krmív - Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení - Časť 1: Všeobecné pokyny na prípravu základnej suspenzie a desatinných riedení.
NORMA vydaná dňa 1.9.1999
Označenie normy: ČSN EN ISO 6887-1
Rozlišovací znak: 560102
Katalógové číslo: 56926
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.1999
Kód tovaru: NS-169113
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.