Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení vlhkosti a těkavých látek (Norma k přímému použití jako ČSN).
NORMA vydaná dňa 1.12.2016
Označenie normy: ČSN EN ISO 662
Rozlišovací znak: 588801
Katalógové číslo: 500820
Dátum vydania normy: 1.12.2016
Kód tovaru: NS-668715
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
This International Standard specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils: - method A, using a sand bath or hotplate; - method B, using a drying oven. Method A is applicable to all fats and oils. Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances are lauric oils be analysed by this method. Milk and milk products (or fat obtained from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-26 (Počet položiek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.