ČSN EN ISO 6571 (580196)

Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).

Automaticky preložený názov:

Korenie, aromatické látky a byliny - Stanovenie obsahu prchavých olejov (silíc) (metóda destilácie s vodnou parou).



NORMA vydaná dňa 1.10.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena8.80 bez DPH
8.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 6571
Rozlišovací znak: 580196
Katalógové číslo: 84301
Dátum vydania normy: 1.10.2009
Kód tovaru: NS-169013
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Koření
Chemická analýza

Anotácia textu normy ČSN EN ISO 6571 (580196):

Tato norma specifikuje metodiku pro stanovení těkavých olejů v koření, kořenících látkách a v bylinách. Metoda spočívá v destilaci silic ze vzorku vodní parou. Vydestlivané silice jsou jímány do známého množství xylenu. Množství silic je po ukončení destilace stanoveno jako rozdíl objemu xylenové fáze po a před destilací.

K tejto norme patria tieto zmeny:

ČSN EN ISO 6571:2009/A1 (580196) Zmena

Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).

Zmena vydaná dňa 1.7.2018

Vybraný formát:
Česky -
Tlačené (4.70 EUR)


Zobraziť všetky technické informácie
4.70


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.