Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu (Norma k přímému použití jako ČSN).
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka - Fyzikálne vlastnosti cesta - Časť 1 : Stanovenie absorpcie vody a reologických vlastností pomocou farinografu ( Norma na priame používanie ako STN ).
NORMA vydaná dňa 1.9.2015
Označenie normy: ČSN EN ISO 5530-1
Rozlišovací znak: 461507
Katalógové číslo: 97709
Dátum vydania normy: 1.9.2015
Kód tovaru: NS-614208
Počet strán: 40
Približná hmotnosť: 120 g (0.26 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-11 (Počet položiek: 2 199 037)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.