Norma ČSN EN ISO 5381 1.9.1996 náhľad

ČSN EN ISO 5381 (566150)

Škrobové hydrolyzované výrobky - Stanovení obsahu vody - Modifikovaná metoda Karl Fischera (ISO 5381: 1983).

Automaticky preložený názov:

Škrobové hydrolyzované výrobky - Stanovenie obsahu vody - Modifikovaná metóda Karl Fischera (ISO 5381: 1983).



NORMA vydaná dňa 1.9.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.50 bez DPH
7.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 5381
Rozlišovací znak: 566150
Katalógové číslo: 20070
Dátum vydania normy: 1.9.1996
Kód tovaru: NS-168724
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu



Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.