ČSN EN ISO 3093 (461026)

Pšenice, žito a pšeničná a žitná mouka, pšenice tvrdá (durum) a semolina z pšenice tvrdé - Stanovení čísla poklesu podle Hagberga-Pertena.

Automaticky preložený názov:

Pšenica, raž a pšeničná a ražná múka, pšenica tvrdá (durum) a semolina z tvrdej pšenice - Stanovenie čísla poklesu podľa Hagberg-Pertena.



NORMA vydaná dňa 1.1.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena8.80 bez DPH
8.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 3093
Rozlišovací znak: 461026
Katalógové číslo: 87412
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-167982
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Anotácia textu normy ČSN EN ISO 3093 (461026):

Tato mezinárodní norma popisuje stanovení aktivity - amylázy u obilovin pomocí čísla poklesu (FN) metodou podle Hagberga-Pertena. Tato metoda je použitelná pro zrna obilnin, zvláště pak pro pšenici, žito a žitnou a pšeničnou mouku, pšenici tvrdou (durum) a pro semolinu z pšenice tvrdé. Tato metoda není použitelná pro stanovení nízkých hladin aktivity - amylázy.

Převedením čísla poklesu (FN) na číslo ztekucení (LN) je možné použít tuto metodu pro odhad složení směsí zrna, mouky nebo semoliny se známými hodnotami čísel poklesu (FNs), potřebných pro přípravu vzorku s požadovaným číslem poklesu (FN)

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.