ČSN EN ISO 21872-1 (560651)

Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz potenciálně enteropatogenních Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae a Vibrio vulnificus (Norma k přímému použití jako ČSN).



NORMA vydaná dňa 1.1.2018


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena17.30 bez DPH
17.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 21872-1
Rozlišovací znak: 560651
Katalógové číslo: 503513
Dátum vydania normy: 1.1.2018
Kód tovaru: NS-804001
Počet strán: 48
Približná hmotnosť: 144 g (0.32 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy ČSN EN ISO 21872-1 (560651):

This document specifies a horizontal method for the detection of enteropathogenic Vibrio spp., which causes human illness in or via the intestinal tract. The species detectable by the methods specified include Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus.

It is applicable to the following:

  • - products intended for human consumption and the feeding of animals;
  • - environmental samples in the area of food production and food handling.

NOTE 1: This method may not be appropriate in every detail for certain products (see Introduction).

NOTE 2: The World Health Organization (WHO) has identified that V. parahaemolyticus, V. cholerae and V. vulnificus are the major food-borne Vibrio spp. However, the method in this document can also be appropriate for the identification of other Vibrio spp. causing illness in humans

K tejto norme patria tieto zmeny:

ČSN EN ISO 21872-1:2018/A1 (560651) Zmena

Zmena vydaná dňa 1.9.2023

Vybraný formát:
Anglicky -
Tlačené (8.90 EUR)


Zobraziť všetky technické informácie
8.90


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.