ČSN EN ISO 17189 (571604)

Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda).

Automaticky preložený názov:

Maslo, emulzie jedlých olejov a roztierateľné tuky - Stanovenie obsahu tuku (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.4.2005


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena8.80 bez DPH
8.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 17189
Rozlišovací znak: 571604
Katalógové číslo: 72904
Dátum vydania normy: 1.4.2005
Kód tovaru: NS-166768
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotácia textu normy ČSN EN ISO 17189 (571604):

Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v másle, emulzích jedlých olejů a v roztíratelných tucíc

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.