ČSN EN ISO 16634-1 (461086)

Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva.

Automaticky preložený názov:

Potraviny - Stanovenie obsahu celkového dusíka spaľovaním podľa Dumasovej metódy a výpočet obsahu hrubého proteínu - Časť 1: Olejniny a krmiva.



NORMA vydaná dňa 1.3.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.90 bez DPH
13.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 16634-1
Rozlišovací znak: 461086
Katalógové číslo: 94889
Dátum vydania normy: 1.3.2014
Kód tovaru: NS-166684
Počet strán: 36
Približná hmotnosť: 108 g (0.24 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Krmiva

Anotácia textu normy ČSN EN ISO 16634-1 (461086):

Tato část ISO 16634 specifikuje metodu pro stanovení celkového obsahu dusíku a výpočet obsahu hrubého proteinu v olejninách a krmivech. Tato metoda, stejně jako Kjeldahlova metoda, nerozlišuje mezi bílkovinným dusíkem a nebílkovinným dusíkem. Pro výpočet obsahu proteinu, se použijí různé přepočtové koeficienty (viz příloha D). Tato metoda není použitelná pro mléko a mléčné produkty, pro které je specifikována metoda v ISO 14891

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.