ČSN EN ISO 10504 (566161)

Deriváty škrobu - Stanovení obsahu glukózového sirupu, fruktózového sirupu a hydrogenizovaného sirupu - Stanovení pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (Norma k přímému použití jako ČSN).

Automaticky preložený názov:

Deriváty škrobu - Stanovenie obsahu glukózového sirupu, fruktozového sirupu a hydrogenovaného sirupu - Stanovenie pomocou vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (Norma na priame používanie ako STN).



NORMA vydaná dňa 1.2.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena8.90 bez DPH
8.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 10504
Rozlišovací znak: 566161
Katalógové číslo: 98808
Dátum vydania normy: 1.2.2016
Kód tovaru: NS-626346
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy ČSN EN ISO 10504 (566161):

This International Standard describes a high-performance liquid chromatographic (HPLC) method for measuring the composition of dextrose solutions, glucose syrups, fructose-containing syrups, hydrogenated glucose syrups, sorbitol, mannitol and maltitol. The constituents are mainly glucose, maltose, maltotriose, fructose, sorbitol, mannitol, maltitol and malto-oligosaccharides. The use of a column packed with cation-exchange resin is essential

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.