ČSN EN 17280 (560139)

Potraviny - Stanovení zearalenonu a trichothecenů včetně deoxynivalenolu (DON) a jeho acetylovaných derivátů (3-acetyl-DON a 15-acetyl-DON), nivalenolu (NIV) a T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin metodou LC-MS/MS (Norma k přímému použití jako ČSN).



NORMA vydaná dňa 1.4.2020


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena21.70 bez DPH
21.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 17280
Rozlišovací znak: 560139
Katalógové číslo: 509276
Dátum vydania normy: 1.4.2020
Kód tovaru: NS-989608
Počet strán: 52
Približná hmotnosť: 156 g (0.34 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Anotácia textu normy ČSN EN 17280 (560139):

This document specifies a procedure for the determination of nivalenol (NIV), deoxynivalenol (DON) and its acetyl derivatives (3-acetyl-DON and 15-acetyl-DON), HT-2 and T-2 toxins (HT-2 and T-2) and zearalenone (ZEN) in cereals and cereal products by high performance liquid chromatography (HPLC) coupled with tandem mass spectrometry (MS/MS) after clean-up by solid phase extraction (SPE). The method has been validated with samples of wheat, wheat flour, and wheat crackers. The wheat and the wheat flour were prepared from a mixture of wheat and fungi infected wheat kernels. The wheat crackers were baked from wheat flour and water spiked with the target mycotoxins

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.