Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 2: Hygienické požadavky.
Automaticky preložený názov:
Potravinárske stroje - Základné pojmy - Časť 2: Hygienické požiadavky.
NORMA vydaná dňa 1.9.2009
Označenie normy: ČSN EN 1672-2+A1
Rozlišovací znak: 512000
Katalógové číslo: 84195
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2009
Kód tovaru: NS-148084
Počet strán: 40
Približná hmotnosť: 120 g (0.26 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-08 (Počet položiek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.