Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 2: Hygienické požadavky.
Automaticky preložený názov:
Potravinárske stroje - Základné pojmy - Časť 2: Hygienické požiadavky.
NORMA vydaná dňa 1.9.2009
Označenie normy: ČSN EN 1672-2+A1
Rozlišovací znak: 512000
Katalógové číslo: 84195
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2009
Kód tovaru: NS-148084
Počet strán: 40
Približná hmotnosť: 120 g (0.26 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.