ČSN EN 16466-1 (567853)

Autenticita potravin - Izotopová analýza kyseliny octové a vody v kvasném octě - Část 1: 2H-NMR analýza kyseliny octové (Norma k přímému použití jako ČSN).



NORMA vydaná dňa 1.5.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena9.00 bez DPH
9.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 16466-1
Rozlišovací znak: 567853
Katalógové číslo: 521011
Dátum vydania normy: 1.5.2025
Kód tovaru: NS-1219362
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ČSN EN 16466-1 (567853):

This document specifies an isotopic method to control the authenticity of vinegar and food containing vinegar as an ingredient (for example Aceto Balsamico di Modena), with a density below 1,28 g/cm3. This method is applicable on acetic acid of vinegar (from wine, cider, agricultural alcohol, etc.) in order to characterize the botanical origin of acetic acid and to detect adulterations of vinegar using synthetic acetic acid or acetic acid from a non-allowed origin (together with the method described in EN 16466 2).

The isotopic analysis of the extracted acetic acid by 2H-NMR is based on a similar method already normalized for wine analysis

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.