Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC.
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie vitamínu B6 (vrátane jeho glykosilovaných foriem) metódou HPLC.
NORMA vydaná dňa 1.7.2006
Označenie normy: ČSN EN 14663
Rozlišovací znak: 560629
Katalógové číslo: 76151
Dátum vydania normy: 1.7.2006
Kód tovaru: NS-145706
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tato norma specifikuje metodiku pro stanovení vitamínu B6 v potravinách. Metoda spočívá ve stanovení vitamínu B6 jako součtu pyridoxinu, pyridoxalu a pyridoxaminu v extraktu po kyselé hydrolýze a enzymatické defosforylaci a deglykosilaci metodou kapalinové chromatografie. Detekce je prováděna fluorimetricky.
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.10.2013
1.2.2013
NEPLATNÁ
1.2.2011
NEPLATNÁ
1.7.2012
1.11.2009
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-02 (Počet položiek: 2 198 171)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.