ČSN EN 14663 (560629)

Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC.

Automaticky preložený názov:

Potraviny - Stanovenie vitamínu B6 (vrátane jeho glykosilovaných foriem) metódou HPLC.



NORMA vydaná dňa 1.7.2006


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.50 bez DPH
13.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 14663
Rozlišovací znak: 560629
Katalógové číslo: 76151
Dátum vydania normy: 1.7.2006
Kód tovaru: NS-145706
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Anotácia textu normy ČSN EN 14663 (560629):

Tato norma specifikuje metodiku pro stanovení vitamínu B6 v potravinách. Metoda spočívá ve stanovení vitamínu B6 jako součtu pyridoxinu, pyridoxalu a pyridoxaminu v extraktu po kyselé hydrolýze a enzymatické defosforylaci a deglykosilaci metodou kapalinové chromatografie. Detekce je prováděna fluorimetricky.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.