Norma ČSN EN 14569 1.4.2005 náhľad

ČSN EN 14569 (560132)

Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB (Norma k přímému použití jako ČSN).

Automaticky preložený názov:

Potraviny - Mikrobiologická metóda skríningu ožiarenia potravín založená na paralelne uskutočnených testoch LAL a GNB (Norma na priame používanie ako STN).



NORMA vydaná dňa 1.4.2005


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.40 bez DPH
13.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 14569
Rozlišovací znak: 560132
Katalógové číslo: 72102
Dátum vydania normy: 1.4.2005
Kód tovaru: NS-145531
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.