Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB (Norma k přímému použití jako ČSN).
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Mikrobiologická metóda skríningu ožiarenia potravín založená na paralelne uskutočnených testoch LAL a GNB (Norma na priame používanie ako STN).
NORMA vydaná dňa 1.4.2005
Označenie normy: ČSN EN 14569
Rozlišovací znak: 560132
Katalógové číslo: 72102
Dátum vydania normy: 1.4.2005
Kód tovaru: NS-145531
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.