NEPLATNÁ ČSN EN 14333-1 1.5.2005 náhľad

ČSN EN 14333-1 (560004)

Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 1: HPLC metoda s přečištěním extrakcí na pevnou fázi (Norma k přímému použití jako ČSN).

Automaticky preložený názov:

Potraviny s nízkym obsahom tuku - Stanovenie benzimidazolových fungicídov : carbendazimu , tiabendazolu a benomylu ( ako karbendazímu ) - Časť 1 : HPLC metóda s přečištěním extrakciou na pevnú fázu ( Norma na priame používanie ako STN ).



NORMA vydaná dňa 1.5.2005


Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena8.80 bez DPH
8.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 14333-1
Rozlišovací znak: 560004
Katalógové číslo: 72105
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.5.2005
Kód tovaru: NS-145105
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.