Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Část 2: Stanovení celkové rtuti v potravinách pomocí atomové fluorescenční spektrometrie (AFS) - metodou studených par po tlakovém rozkladu (Norma k přímému použití jako ČSN).
NORMA vydaná dňa 1.8.2025
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | SKLADOM |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: ČSN EN 13806-2
Rozlišovací znak: 560068
Katalógové číslo: 521622
Dátum vydania normy: 1.8.2025
Kód tovaru: NS-1227488
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-08-01 (Počet položiek: 2 211 585)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.