Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu.
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie stopových prvkov - Stanovenie ortuti pomocou atómovej absorpčnej spektrometrie metódou studených pár (CVAAS) po tlakovom rozklade.
NORMA vydaná dňa 1.2.2003
Označenie normy: ČSN EN 13806
Rozlišovací znak: 560068
Katalógové číslo: 66364
Dátum vydania normy: 1.2.2003
Kód tovaru: NS-144007
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení rtuti v potravinách metodou atomové absorpční spektrometrie technikou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu.
1.7.2006
1.11.2005
1.11.2005
1.8.2006
1.6.2010
1.6.2010
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.