Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad.
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie stopových prvkov - Tlakový rozklad.
NORMA vydaná dňa 1.4.2015
Označenie normy: ČSN EN 13805
Rozlišovací znak: 560067
Katalógové číslo: 97175
Dátum vydania normy: 1.4.2015
Kód tovaru: NS-583540
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tato evropská norma specifikuje metodu tlakového rozkladu potravin pro účely stanovení stopových prvků. Metoda byla mezilaboratorně validována v kombinaci s technikami atomové absorpce (plamenová, elektrotermická (ET), hydridová, technika studených par) a s ICP-MS, ale lze ji použít i v kombinaci s ICP-OES, voltametrií a atomovou fluorescencí
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-19 (Počet položiek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.