Norma ČSN EN 1137 1.10.1996 náhľad

ČSN EN 1137 (560408)

Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu) - NADH spektrofotometrická metoda.

Automaticky preložený názov:

Ovocné a zeleninové šťavy - Enzýmové stanovenie obsahu kyseliny citrónovej (citrát) - NADH spektrofotometrická metóda.



NORMA vydaná dňa 1.10.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.40 bez DPH
7.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 1137
Rozlišovací znak: 560408
Katalógové číslo: 20131
Dátum vydania normy: 1.10.1996
Kód tovaru: NS-139070
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Nealkoholické nápoje

Anotácia textu normy ČSN EN 1137 (560408):

Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny citronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.