ČSN 569609 (569609)

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace.

Automaticky preložený názov:

Pravidlá správnej hygienickej a výrobnej praxe - Mikrobiologické kritériá pre potraviny. Princípy stanovenia a aplikácie.



NORMA vydaná dňa 1.2.2008


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena17.20 bez DPH
17.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN 569609
Rozlišovací znak: 569609
Katalógové číslo: 80281
Dátum vydania normy: 1.2.2008
Kód tovaru: NS-130919
Počet strán: 40
Približná hmotnosť: 120 g (0.26 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Anotácia textu normy ČSN 569609 (569609):

Tato norma je doporučením pro stanovení a aplikaci mikrobiologických kritérií v rámci celého potravinového řetězce. Uvádí se definice mikrobiologického kritéria, popisují se jeho jednotlivé součásti a stanoví se principy a návod k provádění hodnocení mikrobiologického rizika tak, aby potravina určená pro konečného spotřebitele byla zdravotně nezávadná a vhodná ke konzumaci

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.