Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny.
Automaticky preložený názov:
Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovenie obsahu beztukovej mliečnej sušiny.
NORMA vydaná dňa 1.10.2000
Označenie normy: ČSN 560577
Rozlišovací znak: 560577
Katalógové číslo: 60029
Dátum vydania normy: 1.10.2000
Kód tovaru: NS-130745
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tato metoda specifikuje stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny v čokoládě a čokoládových výrobcích. Je založena na stanovení obsahu dusíku metodou dle Kjeldahla a obsahu theobrominu metodou kapalinové chromatografie. Obsah tukuprosté mléčné sušiny se vypočte z množství dusíku vneseného tukuprostou mléčnou sušinou, které se zjistí odečtením dusíku vneseného kakaem (vypočteného z hodnoty theobrominu) od hodnoty dusíku "celkového" zjištěné metodou dle Kjeldahla
Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny.
Oprava vydaná dňa 1.5.2010
Vybraný formát:15.6.1976
15.10.1974
15.11.1975
15.3.1976
15.10.1975
15.11.1975
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-02-04 (Počet položiek: 2 223 548)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.