Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania pekárskych výrobkov. Časť 10: Stanovenie titrovateľných kyselín.
NORMA vydaná dňa 1.7.1995
Označenie normy: ČSN 560116-10
Rozlišovací znak: 560116
Katalógové číslo: 17704
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1995
Kód tovaru: NS-130496
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-06-30 (Počet položiek: 2 329 250)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.