Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Yogurt. Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus).
Automaticky preložený názov:
Jogurt. Identifikácia charakteristických mikroorganizmov (Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
NORMA vydaná dňa 7.2.2003
Označenie normy: BS ISO 9232:2003
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 7.2.2003
Kód tovaru: NS-115415
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2024-07-22 (Počet položiek: 2 338 152)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.