Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Yogurt. Enumeration of characteristic microorganisms. Colony-count technique at 37 °C.
Automaticky preložený názov:
Jogurt. Stanovenie charakteristických mikroorganizmov. Kolónií Technika počítania na 37 $ 0DC
NORMA vydaná dňa 7.2.2003
Označenie normy: BS ISO 7889:2003
Dátum vydania normy: 7.2.2003
Kód tovaru: NS-114914
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 41189 3 Status: Under Review
Posledná aktualizácia: 2025-05-19 (Počet položiek: 2 201 616)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.