Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Alimentary pasta produced from durum wheat semolina. Estimation of cooking quality by sensory analysis. Routine method.
Automaticky preložený názov:
Zažívacie cestoviny vyrobené z tvrdej pšeničnej krupice. Odhad kvality varenie pomocou senzorickej analýzy. Rutinné metóda
NORMA vydaná dňa 31.5.2009
Označenie normy: BS ISO 7304-2:2008
Dátum vydania normy: 31.5.2009
Kód tovaru: NS-114769
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 57254 8 Status: Under Review
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-24 (Počet položiek: 2 240 934)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.