Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Alimentary pasta produced from durum wheat semolina. Estimation of cooking quality by sensory analysis. Routine method.
Automaticky preložený názov:
Zažívacie cestoviny vyrobené z tvrdej pšeničnej krupice. Odhad kvality varenie pomocou senzorickej analýzy. Rutinné metóda
NORMA vydaná dňa 31.5.2009
Označenie normy: BS ISO 7304-2:2008
Dátum vydania normy: 31.5.2009
Kód tovaru: NS-114769
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 57254 8 Status: Under Review
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-07 (Počet položiek: 2 198 791)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.