Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products. Determination of cadmium content. Method using flame atomic absorption spectrometry.
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a drevárskych výrobkov. Stanovenie obsahu kadmia. Metóda s použitím plamenná atómová absorpčná spektrometria
NORMA vydaná dňa 24.1.2005
Označenie normy: BS ISO 6561-2:2005
Dátum vydania normy: 24.1.2005
Kód tovaru: NS-114511
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 45352 9 Status: Confirmed
30.11.2013
30.11.2013
30.11.2013
6.5.2003
30.6.2006
15.10.2004
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-06 (Počet položiek: 2 198 779)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.