Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour (Triticum aestivum L.). Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an alveograph.
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka ( Triticum aestivum L. ). Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie reologických vlastností pomocou alveograph
NORMA vydaná dňa 12.9.2002
Označenie normy: BS ISO 5530-4:2002
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 12.9.2002
Kód tovaru: NS-114099
Počet strán: 34
Približná hmotnosť: 102 g (0.22 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-09 (Počet položiek: 2 207 504)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.