Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk products. Determination of the acidification activity of dairy cultures by continuous pH measurement (CpH).
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie acidifikácia činnosti mliečnych kultúr kontinuálnym meraním pH (CPH)
NORMA vydaná dňa 28.2.2010
Označenie normy: BS ISO 26323:2009
Dátum vydania normy: 28.2.2010
Kód tovaru: NS-113034
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 62666 1 Status: Revision Underway
31.1.2007
31.3.2010
30.4.2010
29.9.1989
31.5.1985
31.1.1991
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-15 (Počet položiek: 2 433 670)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.