Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products. Sensory analysis. Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring.
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky. Senzorická analýza. Usmernenia o metóde pre hodnotenie súladu so špecifikáciami výrobkov pre senzorickými vlastnosťami bodovania
NORMA vydaná dňa 31.1.2010
Označenie normy: BS ISO 22935-3:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.1.2010
Kód tovaru: NS-112661
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-15 (Počet položiek: 2 433 670)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.