Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products. Sensory analysis. Recommended methods for sensory evaluation.
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky. Senzorická analýza. Odporúčané metódy senzorické hodnotenie
NORMA vydaná dňa 31.1.2010
Označenie normy: BS ISO 22935-2:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.1.2010
Kód tovaru: NS-112660
Počet strán: 32
Približná hmotnosť: 96 g (0.21 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2024-09-15 (Počet položiek: 2 433 670)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.