Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000.
Automaticky preložený názov:
Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Návod na použitie ISO 22000
NORMA vydaná dňa 30.9.2014
Označenie normy: BS ISO 22004:2014
Dátum vydania normy: 30.9.2014
Kód tovaru: NS-112456
Počet strán: 46
Približná hmotnosť: 138 g (0.30 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 80727 5 Status: Proposed for Withdrawal
Posledná aktualizácia: 2024-05-07 (Počet položiek: 2 897 585)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.