Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Oxidized starch in food applications. Specifications and test methods.
NORMA vydaná dňa 7.10.2025
Označenie normy: BS ISO 21921:2025
Dátum vydania normy: 7.10.2025
Kód tovaru: NS-1243066
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 539 28293 1 Status: Definitive
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-17 (Počet položiek: 2 238 986)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.