Norma BS ISO 21921:2025 7.10.2025 náhľad

BS ISO 21921:2025

Oxidized starch in food applications. Specifications and test methods.



NORMA vydaná dňa 7.10.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena176.30 bez DPH
176.30

Informácie o norme:

Označenie normy: BS ISO 21921:2025
Dátum vydania normy: 7.10.2025
Kód tovaru: NS-1243066
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy BS ISO 21921:2025 :

ISBN: 978 0 539 28293 1 Status: Definitive

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.