Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products. Starter cultures, probiotics and fermented products. Quantification of lactic acid bacteria by flow cytometry.
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky. Štartovacie kultúry, probiotík a fermentovaných výrobkov. Kvantifikácia baktérií mliečneho kvasenia pomocou prietokovej cytometrie
NORMA vydaná dňa 31.12.2015
Označenie normy: BS ISO 19344:2015
Dátum vydania normy: 31.12.2015
Kód tovaru: NS-624037
Počet strán: 36
Približná hmotnosť: 108 g (0.24 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 85108 7 Status: Confirmed
Posledná aktualizácia: 2025-04-23 (Počet položiek: 2 197 336)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.