Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate.
Automaticky preložený názov:
Rastlinné tuky a oleje. Stanovenie ekvivalenty kakaového masla v mliečnej čokoláde
NORMA vydaná dňa 31.12.2009
Označenie normy: BS ISO 11053:2009
Dátum vydania normy: 31.12.2009
Kód tovaru: NS-109217
Počet strán: 32
Približná hmotnosť: 96 g (0.21 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 63235 8 Status: Confirmed
Posledná aktualizácia: 2024-09-17 (Počet položiek: 2 350 347)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.