Norma BS ISO 11053:2009 31.12.2009 náhľad

BS ISO 11053:2009

Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate.

Automaticky preložený názov:

Rastlinné tuky a oleje. Stanovenie ekvivalenty kakaového masla v mliečnej čokoláde



NORMA vydaná dňa 31.12.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena239.50 bez DPH
239.50

Informácie o norme:

Označenie normy: BS ISO 11053:2009
Dátum vydania normy: 31.12.2009
Kód tovaru: NS-109217
Počet strán: 32
Približná hmotnosť: 96 g (0.21 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Anotácia textu normy BS ISO 11053:2009 :

ISBN: 978 0 580 63235 8 Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.