Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cork stoppers. Characterization of a low-in-germs stopper, through the enumeration of colony-forming units of yeasts, moulds and bacteria, capable of both being extracted and growing in alcoholic medium.
Automaticky preložený názov:
Korkové zátky. Charakterizácia s nízkou - in - baktérie zátkou , a to prostredníctvom stanovenia počtu jednotiek vytvárajúcich kolónie kvasiniek , plesní a baktérií, schopné obaja byť extrahované a rastúcich v alkoholickom prostredí
NORMA vydaná dňa 31.10.2015
Označenie normy: BS ISO 10718:2015
Dátum vydania normy: 31.10.2015
Kód tovaru: NS-618363
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Lahve. Hrnce. Džbány
Mikrobiologie potravin
Korek a výrobky z korku
ISBN: 978 0 580 87805 3 Status: Confirmed
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-12 (Počet položiek: 2 346 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.