NEPLATNÁ BS EN ISO 9233-1:2013 30.6.2013 náhľad

BS EN ISO 9233-1:2013

Cheese, cheese rind and processed cheese. Determination of natamycin content. Molecular absorption spectrometric method for cheese rind.



NORMA vydaná dňa 30.6.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena172.80 bez DPH
172.80

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 9233-1:2013
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 30.6.2013
Kód tovaru: NS-966585
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.