NEPLATNÁ BS EN ISO 8534:2008 30.9.2008 náhľad

BS EN ISO 8534:2008

Animal and vegetable fats and oils. Determination of water content. Karl Fischer method (pyridine free).

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu vody. Metóda Karl Fischer (pyridín zdarma)



NORMA vydaná dňa 30.9.2008


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena177.80 bez DPH
177.80

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 8534:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 30.9.2008
Kód tovaru: NS-105985
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.