Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils. Determination of water content. Karl Fischer method (pyridine free).
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu vody. Metóda Karl Fischer (pyridín zdarma)
NORMA vydaná dňa 30.9.2008
Označenie normy: BS EN ISO 8534:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 30.9.2008
Kód tovaru: NS-105985
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-08-15 (Počet položiek: 2 211 582)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.