Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Skimmed milk, whey and buttermilk. Determination of fat content. Gravimetric method (reference method).
Automaticky preložený názov:
Odstredené mlieko, cmar a srvátky. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda ( Referenčná metóda )
NORMA vydaná dňa 15.3.2000
Označenie normy: BS EN ISO 7208:2000
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 15.3.2000
Kód tovaru: NS-105525
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-01-10 (Počet položiek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.