Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of milk and milk products.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravín a krmív. Príprava skúšobných vzoriek, príprava základnej suspenzie a desatinné riedenia pre mikrobiologické vyšetrenie. Osobitné pravidlá pre prípravu mlieka a mliečnych výrobkov
NORMA vydaná dňa 30.9.2010
Označenie normy: BS EN ISO 6887-5:2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 30.9.2010
Kód tovaru: NS-105436
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-08-19 (Počet položiek: 2 212 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.