Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of meat and meat products.
NORMA vydaná dňa 30.6.2009
Označenie normy: BS EN ISO 6887-2:2003
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 30.6.2009
Kód tovaru: NS-966279
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-08-19 (Počet položiek: 2 212 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.