Norma BS EN ISO 6579-4:2025 7.2.2025 náhľad

BS EN ISO 6579-4:2025

Microbiology of the food chain. Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella. Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR).



NORMA vydaná dňa 7.2.2025


DostupnosťVypredané
CenaNAOTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 6579-4:2025
Dátum vydania normy: 7.2.2025
Kód tovaru: NS-1213002
Počet strán: 42
Približná hmotnosť: 126 g (0.28 libier)
Krajina: Britská technická norma
*) Pri tovare, ktorý nie je na sklade a musí sa objednávať u vydavateľa sa budú počítať aj skutočné náklady na dopravné a balné. Ich výšku Vám oznámime na základe vášho odkazu na e-mail info@normservis.sk, resp. na telefónnom čísle + 420 566 621 759.

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy BS EN ISO 6579-4:2025 :

ISBN: 978 0 539 29261 9 Status: Definitive

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.