NEPLATNÁ BS EN ISO 6321:2002 10.5.2002 náhľad

BS EN ISO 6321:2002

Animal and vegetable fats and oils. Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).



NORMA vydaná dňa 10.5.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena183.80 bez DPH
183.80

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 6321:2002
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.5.2002
Kód tovaru: NS-966224
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.